Οικοδομική άδεια για μονοκατοικία στη Χαλκιδική featured

Μονοκατοικία στη Χαλκιδική

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με μονοκατοικία στην περιοχή της Χαλκιδικής. Μας ζητήθηκε η σχεδίαση – μελέτη και η επίβλεψη μονοκατοικίας υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών. Επιπλέον είχαμε το ρόλο του τεχνικού συμβούλου σε όλη τη φάση του έργου, στη συγκέντρωση προσφορών και στην επικοινωνία με τον κατασκευαστή.

Η λύση που δόθηκε

Δόθηκε η βέλτιστη αρχιτεκτονική λύση που να ικανοποιεί την υψηλή αισθητική και απαιτήσεις που είχαν τεθεί από τους ιδιοκτήτες. Αναλάβαμε την εκπόνηση όλων των μελετών και την επίβλεψη του έργου σε συνεχή συνεργασία με τον κατασκευαστή. Η κατασκευή και η μορφή του κτιρίου σεβάστηκε το χαρακτήρα της περιοχής και είναι σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για τη δική σας κατοικία;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για τη δική σας κατοικία; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια για διώροφη μονοκατοικία με ισόγεια αποθήκη, Αρέθουσα, Θεσσαλονίκη featured

Διώροφη μονοκατοικία με ισόγεια αποθήκη

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με διώροφη μονοκατοικία με ισόγεια αποθήκη στην περιοχή της Αρέθουσας, Θεσσαλονίκη. Μας ζητήθηκε να αναλάβουμε τη μελέτη και επίβλεψη του έργου, καθώς και την έκδοση της άδειας δόμησης.

Η λύση που δόθηκε

Εκπονήθηκαν όλες οι σχετικές μελέτες του έργου (Αρχιτεκτονικά, Στατικά, Η/Μ, Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης), λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα στοιχεία του ακινήτου όπως η γειτνίαση με ρέμα.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για τη δική σας κατοικία;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για τη δική σας κατοικία; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια και διαχωρισμός κατοικίας σε 2 διαμερίσματα, Αγίου Δημητρίου, Θεσσαλονίκη featured

Διαχωρισμός κατοικίας σε 2 διαμερίσματα

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με κατοικία στην περιοχή Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Μας ζητήθηκε ο διαχωρισμός της κατοικίας σε 2 διαμερίσματα.

Η λύση που δόθηκε

Επιλέχθηκε η κατάλληλη αρχιτεκτονική λύση μέσα από 3d παρουσιάσεις. Εκπονήθηκαν όλες οι σχετικές μελέτες και έγινε επίβλεψη σε όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για το δικό σας διαμέρισμα;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για το δικό σας διαμέρισμα; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια και βαφή όψεων πολυκατοικίας στην Προξένων, Θεσσαλονίκη featured

Βαφή όψεων πολυκατοικίας

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με πολυκατοικία στην περιοχή Προξένων της Θεσσαλονίκης. Μας ζητήθηκε η πλήρης «μεταμόρφωση» των παλαιών όψεων της πολυκατοικίας.

Η λύση που δόθηκε

Πραγματοποιήθηκε επισκευή των επιχρισμάτων στην όψη της οικοδομής, βαφή όλης της επιφάνειας, αποξήλωση και αντικατάσταση των υδρορροών, καθώς και επισκευή της εισόδου.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για τη δική σας πολυκατοικία;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για τη δική σας πολυκατοικία; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια και αρχιτεκτονικά σχέδια για διώροφη κατοικία με υπόγειο και στέγη στη Θέρμη, Θεσσαλονίκη featured

Διώροφη κατοικία με υπόγειο και στέγη

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με διώροφη κατοικία με υπόγειο και στέγη. Μας ζητήθηκε από τους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση και τα αρχιτεκτονικά σχέδια για την κατασκευή της μονοκατοικίας, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και απαιτήσεις.

Η λύση που δόθηκε

Αναλάβαμε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της μονοκατοικίας, την εκπόνηση όλων των Μελετών, την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την επίβλεψη του Έργου. Επιπρόσθετα έγινε χρήση σύγχρονων μεθόδων ψύξης – θέρμανσης, που σε συνδυασμό με τα υλικά κατασκευής υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για την δική σας κατοικία;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και αρχιτεκτονικά σχέδια για την δική σας κατοικία; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια για το Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο Πλάτων στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη featured

Διαγνωστικό εργαστήριο Πλάτων

Η Επιχείρηση

Το Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο Πλάτων, το οποίο ήδη λειτουργεί στην οδό Σοφούλη, έλαβε την απόφαση να προχωρήσει στην ίδρυση νέου πολυϊατρείου και διαγνωστικού εργαστηρίου στην Καλαμαριά.

Η λύση που δόθηκε

Η ΤΕΚΝΙΚΑ ανέλαβε την έκδοση όλων των τύπων οικοδομικής άδειας από το Τμήμα Πολεοδομικών Μελετών του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς και την μελέτη και έκδοση του Πιστοποιητικού Πυρασφάλειας. Παράλληλα είχαμε τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου Μηχανικού σε όλη την διάρκεια της υλοποίησης του Έργου, ενώ παρέχουμε και την υπηρεσία του Τεχνικού Ασφαλείας της επιχείρησης.

Ψάχνετε αντίστοιχη υποστήριξη για την δική σας επιχείρηση;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για τη δική σας επιχείρηση; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια για ανακατασκευή μονοκατοικίας στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης featured

Ανακατασκευή μονοκατοικίας

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με μονοκατοικία στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Μας ζητήθηκε η πλήρης «μεταμόρφωση» της παλαιάς κατοικίας σε μία σύγχρονη μονοκατοικία.

Η λύση που δόθηκε

Πραγματοποιήθηκε από τους Μηχανικούς μας ολοκληρωμένη μελέτη και αρχιτεκτονική πρόταση υψηλών προδιαγραφών. Επιπρόσθετα έγινε ανάληψη της έκδοσης της οικοδομικής άδειας, καθώς και της επίβλεψης του Έργου.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για τη δική σας μονοκατοικία;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για τη δική σας μονοκατοικία; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια για βιομηχανικό κτίριο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης featured

Βιομηχανικό κτίριο για πολλαπλή χρήση

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με Βιομηχανικό κτίριο για πολλαπλή χρήση στην περιοχή της Σίνδου, Θεσσαλονίκη. Μας ζητήθηκε να αναλάβουμε την άδεια δόμησης για την ανέγερση του κτιρίου.

Η λύση που δόθηκε

Πραγματοποιήθηκε η άμεση έκδοση της οικοδομικής άδειας από την Διεύθυνση Ανάπτυξης, χωρίς να χρειαστεί να έρθουν σε επαφή οι επιχειρηματίες με την γραφειοκρατία.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για την δική σας επιχείρηση;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για το δικό σας Βιομηχανικό κτίριο; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!

Οικοδομική άδεια για ισόγεια κατοικία με ξύλινη στέγη στο Κιλκίς featured

Ισόγεια κατοικία με ξύλινη στέγη

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με ισόγεια κατοικία από φέρουσα τοιχοποιία με ξύλινη στέγη. Μας ζητήθηκε μια οικονομική λύση για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των ιδιοκτητών, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες λόγω κλίματος στην περιοχή του Κιλκίς και τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ.

Η λύση που δόθηκε

Αναλάβαμε την εκπόνηση όλων των μελετών, την έκδοση της άδειας δόμησης, καθώς και την επίβλεψη του έργου.

Ψάχνετε κάτι αντίστοιχο για την δική σας κατοικία;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για τη δική σας κατοικία; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!