Το «αυτονόητο» για επιχειρηματία και ιδιώτη

Το 2002 στη Θεσσαλονίκη είχε φτάσει η στιγμή για δύο αδέρφια να κάνουν πράξη κάτι, που με την κοινή λογική, θα έπρεπε να είναι αυτονόητο στη ζωή του κάθε επιχειρηματία και ιδιώτη.

Το «αυτονόητο» δεν είναι άλλο από τον τρόπο διεκπεραίωσης όλων των υποθέσεων, που αφορούν σε υπηρεσίες Μηχανικού και έχουν να κάνουν με τις συναλλαγές του επιχειρηματία και του ιδιώτη με το Κράτος.

Ο σκοπός τότε ήταν ένας και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα ο ίδιος. Ως Σύμβουλοι Μηχανικοί να βοηθήσουμε οι υποθέσεις αυτές να ολοκληρώνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε εσύ ως επιχειρηματίας ή ιδιώτης να κάνεις πάντα τη ζωή σου πιο εύκολη. Στόχος λοιπόν και αυτονόητα είναι:

  • Να αποφεύγεις το άγχος, τις καθυστερήσεις, τα περιττά κόστη και την γραφειοκρατία.
  • Να εκμεταλλεύεσαι τις περιπτώσεις όπου μπορείς να επωφεληθείς, χάρη στη νομοθεσία που υπάρχει και για την οποία δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητά σου.
  • Να αποφεύγεις σφάλματα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο δύσκολη στο μέλλον. Για παράδειγμα πιθανόν να είσαι γονέας που θέλει να μεταβιβάσει ακίνητα στα παιδιά του ή έχεις επιχείρηση που ίσως δεχθεί κάποιο πρόστιμο λόγω αμέλειας ή άγνοιας για τις διατάξεις.

Οι Μηχανικοί στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Ο Νίκος Κακουλίδης, Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός MSc με Master of Science στο Newcastle της Μ. Βρετανίας και ο Γιάννης Κακουλίδης, Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Ενεργειακός Επιθεωρητής είμαστε τα πρόσωπα πίσω από την ίδρυση του Τεχνικού Γραφείου ΤΕΚΝΙΚΑ.

Βέβαια η ιστορία ξεκινάει ακόμη παλιότερα, πίσω στο 1970, όπου ο Πολιτικός Μηχανικός Κυριάκος Κακουλίδης πρωτοξεκινά το τεχνικό του γραφείο. Τομέας δράσης του ήταν ο χώρος των μελετών και κατασκευών, έχοντας υλοποιήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες έργα.

Το σημερινό Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ αποτελεί τη φυσική εξέλιξη αυτής της ιστορίας και εμπειρίας, με βάση πλέον τις σημερινές τεχνολογίες και γνώσεις.

Φυσικά οι υπηρεσίες μας πλαισιώνονται από μία ομάδα, η οποία περιλαμβάνει εξαιρετικούς συνεργάτες και που καλύπτουν όλες τις ειδικότητες του Μηχανικού, όπως Πολιτικός Μηχανικός, Αρχιτέκτονας, Τοπογράφος, Διακοσμητής, κ.α.

Οι Μηχανικοί στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Ποιους μπορούμε να υποστηρίξουμε;

  1. Επιχειρηματίες που ανοίγουν μία νέα επιχείρηση και θέλουν να πάρουν την πολυπόθητη Άδεια Λειτουργίας ή το Σήμα ΕΟΤ για τουριστικές κατοικίες.
  2. Επιχειρηματίες που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Μηχανικού όπως Οικοδομική Άδεια, χρειάζονται Τεχνικό Ασφαλείας ή Μελέτη Πυρασφαλείας και το αντίστοιχο πιστοποιητικό.
  3. Ιδιώτες ή επιχειρηματίες που θέλουν νόμιμα να μεταβιβάσουν ή να ενοικιάσουν το ακίνητο τους, να νομιμοποιήσουν κάποιο αυθαίρετο ή να κάνουν ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου τους. Φυσικά και όλους όσους ενδιαφέρονται για ανακαίνιση και διακόσμηση του χώρου τους.

Πως θα βγείτε κερδισμένοι;

  1. Έχετε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες Mηχανικού σε ένα μόνο σημείο. Έτσι δεν χρειάζεται να απευθύνεστε σε διαφορετικούς συνεργάτες για την κάλυψη των πολλών τεχνικών αναγκών σας και των συναλλαγών σας με το Κράτος.
  2. Έχετε ένα μόνο σύμβουλο - συνεργάτη και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.
  3. Επωφελείστε από την αποδεδειγμένη εμπειρία της ΤΕΚΝΙΚΑ στον τομέα της έκδοσης Άδειας Λειτουργίας επιχείρησης, με αποτέλεσμα την άμεση λειτουργία της επιχείρησής σας, κερδίζοντας σε χρόνο και χρήμα.
  4. Συνεργάζεστε με ένα Τεχνικό Γραφείο, το οποίο διαθέτει Πολιτική Ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

Νίκος Κακουλίδης, Πολιτικός Μηχανικός στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Νίκος Κακουλίδης

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός MSc
- Master of Science

Λάτρης των νέων τεχνολογιών, της καλής μουσικής και του κινηματογράφου. Προτιμά πλέον το κρασί από την μπύρα. Κυκλοφορεί παντού με ποδήλατο, ενώ είναι και μαραθωνοδρόμος. Πιστεύει ότι για όλα υπάρχει λύση.

Γιάννης Κακουλίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Γιάννης Κακουλίδης

Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός
- Ενεργειακός Επιθεωρητής

Ταξιδεύει όποτε μπορεί ή ελλείψει χρόνου απλά θα απολαύσει μια βόλτα στην παραλία ή στην Άνω Πόλη. Του αρέσει το καλό φαγητό και η τσέχικη μπύρα. Σε αντίθεση με τον αδελφό του δεν τα πάει τόσο καλά με την νέα τεχνολογία και γι' αυτό τον συμβουλεύεται. Παρακολουθεί αγγλικό ποδόσφαιρο και έχει μεγάλη αδυναμία στην Άρσεναλ. Προτιμάει την ροκ μουσική.

Άννα Μπόρου, Πολιτικός Μηχανικός στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Άννα Μπόρου

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός
- Ενεργειακός Επιθεωρητής
- Τεχνικός Ασφαλείας

Αγαπά το σχέδιο, τη μουσική και τον κινηματογράφο. Της αρέσει το καλό φαγητό, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Λάτρης των χειμερινών σπορ, της γυμναστικής στη φύση και των εξορμήσεων. Πιστεύει στη δύναμη της θέλησης.

Κατερίνα Χαλβαντζή, Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Κατερίνα Χαλβαντζή

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός

Ευθυμία Ζιώτα, Πολιτικός Μηχανικός στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Ευθυμία Ζιώτα

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός

Γιάννης Ζιάκης, Πολιτικός Μηχανικός στο Τεχνικό Γραφείο ΤΕΚΝΙΚΑ

Γιάννης Ζιάκης

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός

Next Previous Τι λένε οι πελάτες μας;

Πιστοποιήσεις

Newcastle University
Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας
Τμήματα Επιθεώρησης Ενέργειας ΒΕ & ΝΕ
ΤΕΕ
Libero Assurance ISO 9001:2015

Μην χάνεις τον χρόνο σου!

Έλα σε επαφή και μάθε για τον καλύτερο τρόπο που έχεις για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς άγχος και γραφειοκρατία!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ!