Τακτοποίηση αυθαίρετης διώροφης κατοικίας

Τι μας ζητήθηκε;

Το Έργο έχει να κάνει με αυθαίρετη διώροφη κατοικία στην περιοχή της Χαλκιδικής. Μας ζητήθηκε η εξ’ ολοκλήρου τακτοποίηση της κατοικίας και η «μεταμόρφωσή» της σε ένα καθ’ όλα νόμιμο ακίνητο.

Η λύση που δόθηκε

Το τεχνικό γραφείο μας έχει προχωρήσει στην τακτοποίηση πολύ μεγάλου αριθμού αυθαίρετων κατασκευών, οι οποίες εκτός από κατοικίες αφορούν και επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, ξενοδοχεία, κέντρα διασκεδάσεως, κτλ.

Σε κάθε τακτοποίηση αυθαιρέτου γίνεται αυτοψία και λεπτομερής μέτρηση των αυθαίρετων κατασκευών. Στην συνέχεια γίνεται υπολογισμός του προστίμου και ενημέρωση του ιδιοκτήτη για το ποσό και τις δυνατότητες πληρωμής.

Κατόπιν προχωράμε στην εκπόνηση των σχεδίων και μελετών που απαιτούνται. Στο τέλος παραδίδεται στον ιδιοκτήτη ολοκληρωμένος φάκελος με τα σχέδια και όλα τα σχετικά έγγραφα.

Παράλληλα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για πιθανές, νέες νομοθετικές διατάξεις που μπορεί να ισχύουν και να αφορούν στο ακίνητο.

Η ίδια μεθοδολογία εφαρμόστηκε με επιτυχία και στη διώροφη κατοικία στην Χαλκιδική, καθιστώντας την πλέον ένα πλήρως νόμιμο ακίνητο!

Ψάχνετε αντίστοιχη υποστήριξη για το δικό αυθαίρετο;

Χρειάζεστε καθοδήγηση από Μηχανικό και για την δική σας αυθαίρετη κατασκευή; Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή σήμερα κιόλας για μία δωρεάν ενημέρωση!